BVF fűtőszőnyegek - 10 év garancia

BVF H-MAT elektromos fűtőszőnyegek

A BVF H-MAT fűtőszőnyegek részletes használati leírásait és telepítés előtti útmutatókat az adott teljesítményű terméknél megtalálja!

Rétegrend, felépítés

A BVF H-MAT elektromos fűtőszőnyegek a burkoláskor nem igényelnek speciális rétegrendet. A burkolás megkezdése előtt érdemes aljzatkiegyenlítést végezni, de akár közvetlenül fektethető flexibilis csemperagasztóval is a betonrétegre.

Az 50 cm széles flexibilis hordozóréteg (háló) könnyedén a helyiség alaprajzi méreteihez igazítható. (videó segítség a terméknél) Öntapadó felülete biztonságosan rögzíti a fűtőszőnyeget a burkolás idejéig. Természetesen kötőhíd készítése (alapozás) és portalanítás ugyanúgy szükséges, mint sima burkolásnál.

A BVF H-MAT kéteres fűtőszőnyegek csak egy oldalon rendelkeznek bekötési ponttal. Nem szükséges bonyolult előzetes tervezés, mindössze a hatályos szabványoknak megfelelő aljzathőszigetelést, a gazdaságos működés érdekében. Fektethető közvetlenül az aljzatbetonon majd akár csemperagasztó, akár aljzatkiegyenlítő réteggel fedhető.

Karbantartásmentes használat

A BVF elektromos fűtőszőnyegek nem igényelnek karbantartást sem rejtett garanciális felülvizsgálatokat. A beépítést/átadást követően azonnal üzembe helyezhetők, többszörös szigetelésüknek köszönhetően a környezeti hatásoktól teljesen függetleníthetők (pl. aljzatbeton nedvesedése, csőtörés). A fűtési rendszer a termosztáton történő egyszerű gombnyomással áramtalanítható a fűtési szezon végén.

Vezérlés okos termosztáttal

BVF H-MAT fűtőszőnyegek vezérlése minden esetben duplaszenzoros (padlószenzor + levegőszenzor)  termosztáttal történik, az egyszerű programozható kiviteltől az internetes távoli elérést is biztosító WIFIS eszközökig.