LAMINÁLT PADLÓ alatt

Elektromos padlófűtés melegburkolat, laminált padló alatt

Elektromos padlófűtés melegburkolat, laminált padló alatt a régi burkolaton akár 15mm vastagságban.

Hogyan válasszunk a különböző gyárak termékei közül?

Felépítésben tulajdonképpen az összes itt található alu fűtőszőnyeg teljesen hasonló felépítésű. 2 réteg alumínium szövet között találhatjuk a rendkívül vékony (1,8mm) kéteres fűtőkábelt, kb. 50 mm kábeltávosággal elhelyezve.

Az alumínium rétegek egyrészt árnyékolják, azaz elektroszmog mentessé teszik fűtésünket, másrészt az alumínium réteg eloszja a hőt is a kábelek közötti távolságon.

Folytatás a kategóriák alatt...>>>

Különbségek az alu fűtőszőnyegek között

1. Gyártó ország

A HEATCOM dán, az EVP cseh termék. A többi távol-keleti, koreai.

2. Garancia ideje

Általában mindegyik termék 10 év garanciával rendelkezik, melyhez nem szükséges forgalmazói beépítés! Elég a mérési jegyzőkönyv megléte villanyszerelő által igazolva.

A HEATCOM dán gyár kiemelkedik a többi közül 15 év garanciájával!

3. Elérhető méretválaszték

It a LIKEWARM termékek a nyerőek, akár 20 m2-es  tekercsméretükkel. Így nagyobb helyiségnél elég egy alu fűtőszőnyeget vásárolni, ami gazdaságossá teszi a használatot.

4. Elérhető teljesítmények

Itt is a LIKEWARM nyer 3 féle teljesítményével: 80, 100 és 130W/m2 teljesítménnyel is rendelhetőek az alumat szőnyegek ugyanazon az áron.

5 Bekerülés

A 10 év garanciás termékek árai között nincs számottevő különbség. A Heatcom jóval drágább a többinél, de cserébe ott van a 15 év garancia és dán gyártás!

Webáruház készítés