HIDEGBURKOLAT ALATT

Elektromos padlófűtés hidegburkolat (kerámia) alatt

Utólagos elektromos padlófűtés hidegburkolat alatt akár a régi burkolaton

Hogyan válasszunk a különböző gyárak termékei közül?

Folytatás a kategóriák alatt...>>>

A kategóriáknál máris megpróbálunk különbséget tenni GARANCIA IDŐ tekintetében az egyes elektromos padlófűtés gyártók között!

Felépítésben tulajdonképpen az összes itt található elektromos fűtőszőnyeg teljesen hasonló felépítésű. Valamilyen öntapadós hordozóanyagon (üvegszálas rabicháló) találjuk a vékony (3,8mm) kéteres fűtőkábelt, a különböző teljesítménynek megfelelő kábeltávolsággal elhelyezve. (8 cm, 11,3 cm..)

Különbségek az elektromos fűtőszőnyegek között

1. Gyártó ország

A nagymúltú DEVI és a HEATCOM dán, az ELEKTRA lengyel, az EVP cseh termék. A többi távol-keleti, koreai.

2. Garancia ideje

Általában mindegyik termék 10 év garanciával rendelkezik, melyhez nem szükséges forgalmazói beépítés! Elég a mérési jegyzőkönyv megléte villanyszerelő által igazolva.

A HEATCOM dán gyár kiemelkedik a többi közül 25 év garanciájával! A DEVI és ELEKTRA 20 év garanciával rendelkezik, a többi gyártó 10 év garanciát biztosít a fűtőszőnyegekre.

3. Elérhető méretválaszték

It a T-MAT termékek a nyerőek, akár 20 m2-es  tekercsméretükkel. Így nagyobb helyiségnél elég egy alu fűtőszőnyeget vásárolni, ami gazdaságossá teszi a használatot. A legtöbb gyártónál 12m2 a maximális méret, de sajnos az ELEKTRA csak 10m2-es maximális méretű készreszerelt elektromos fűtőszőnyeget gyárt.

4. Elérhető teljesítmények

100, 150W/m2 vagy 160W/m2 teljesítményben érhetőek el minden gyár termékei. Így a kiválasztott gyárnál mind főfűtésre, mind temperáló padlófűtésre megvan a lehetőség.

5 Bekerülés

A 10 év garanciás termékek árai között nincs számottevő különbség. A Heatcom jóval drágább a többinél, de cserébe ott van a 25 év garancia és dán gyártás! Árban a felső szinten a DEVI fűtőszőnyegek találhatóak, mely részben a márkanévnek, részben a hosszú garanciának köszönhető.

Újdonság 2024-ben a HEATCOM gondozásában és minőségellenőrzése mellett a távol-keleti gyártású HEATmyHOME. Itt már azért 15 év a garancia, de árban jóval olcsóbb, mint a HEATCOM.

Webáruház készítés