DEVIHEAT - DSVF 150W/m2

Devi fűtőszőnyeg - DEVIHEAT DSVF elektromos fűtőszőnyeg

A DEVIHEAT DSVF-150 Devi fűtőszőnyeg 150W/m2 teljesítményű. Ez  egyeres kivitel, azaz a lerakás végeztével a zárókábelt vissza kell vezetni a termosztátig és azt is be kell kötni.

Cserében az árnyékolt és földelt fűtőkábel vastagsága így csak 2,3 mm. Természetesen elektroszmogmentes, 0,5 m széles hálón szerelve.

Kábelek közti távolság 80mm.

Itt a méretrendben vannak 0,5 m2 ugrások is, 0,5 m2-től 10,0 m2-ig.

Használatuk ott javasolt, ahol a helyiség területéhez képest kis százalékban tudunk csak fűtést teríteni (pl. hálószoba) vagy az átlagosnál rosszabb hőszigetelésű helyiségeknél, hogy meglegyen a szükséges fűtésteljesítmény!

Ha jól hőszigetelt a helyiség és van helyünk is a terítéshez, akkor használjuk a DEVICOMFORT 100W/m2-es fűtőszőnyeget!

DEVICOMFORT HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Nézet:
Sorrend:

A DEVI fűtőszőnyeg műanyag hálóra szerelt elektromos fűtőszálainak telepítése rendkívül egyszerű, csak az elektromos bekötést kell szakemberre bízni. Az egyenlő hőeloszlásnak köszönhetően a rendszer az egész helyiségben egyenletes hőérzetet biztosít.

Emellett a termosztátok gyors reakcióideje (kis hiszterézise) is hozzájárul ahhoz, hogy folyamatos a kívánt hőmérsékleten tarthassa a szoba levegőjét.

Például a DEVIreg OPti elektronikus termosztáttal a padló hőmérséklete optimális értékre állítható, az intelligens időzítővel pedig életritmusához igazíthatja a levegő hőmérsékletét is.

Használhatjuk bármely hidegburkolatú helyiségben, konyhában, előszobában, nappaliban, télikertben. A Devi padlófűtés az új építésű ingatlanok kedvenc fűtése is.


DEVI elektromos fűtésekkel foglalkozó külön honlapunk: DEVI FŰTÉSEK