HEATCOM fűtőkábel 10W/m

Heatcom fűtőkábel 10W/m 25 év garanciával

A Heatcom fűtőkábel 10W/m teljesítményben gyakorlatilag a jó hőszigetelésű házak elektromos padlófűtésének kialakítására a legjobb megoldás, hiszen a 80-100W/m2 fűtésteljesítmény kialakítása 10-12 cm-es kábeltávolsággal hozható létre, ami már egyenletes hőérzetet is ad. (nem lesz "vonalas" a melegérzet az egyes fűtőkábelek felett, mint esetleg a 20W/m-es kábellel: itt 20 cm lenne  a szükséges kábeltávolság)

A fűtőkábel kéteres, azaz a kábel végével nem kell visszatérnünk a termosztáthoz, egy egyszerű 2,5 m-es hidegvéggel helyezhetjük áram alá.

A HEATCOM fűtőkábel robusztus felépítése ( 6 mm vastag) segít az kivitelezés biztonságosságában, a mechanikai sérülések elkerülésében a fektetésnél. Az elektromos fűtőkábel elhelyezése leggyakrabban az ajlzatbetonban elhelyezett acélhálóra kábelkötegelővel történik. Például 10 x 10 cm osztású teherelosztó acélhálót alkalmazva meg is van a 10 cm-es kábeltávolságunk, lerövidítve a kivitelezés idejét.

Az üzemeltetés természetesen padlószenzoros termosztáttal működik megfelelően, hiszen így a padló hőmérséklete az elhelyezett burkolatnak illetve saját elvárásainknak megfelelően korlátozható.

A HEATCOM fűtőkábelek Dániában készülnek egyedülló 25 év garanciával!

Nézet:
Sorrend: