BVF L-PRO alu fűtőszőnyeg 100W/m2

BVF L-PRO alu fűtőszőnyeg

BVF L-PRO alumínium borítású elektromos fűtőszőnyeg melegburkolatok alá

A BVF L-PRO alu fűtőszőnyeg kifejezetten a meleg burkolatok, úsztatott padlóburkolatra fejlesztett elektromos padlófűtés. Fűtőeleme két darab nano-technológiás fűtőszálat tartalmaz, melyek keresztmetszete alig 1 mm. A fűtőszálak élettartalma a kéteres kialakításnak köszönhetően hosszabb, mint a hagyományos fűtőkábeleké, kivitelezése gyorsabb és egyszerűbb az egy oldalon történő csatlakoztatásnak köszönhetően.

100%-ban elektroszmog mentes termék!

10 év garancia!

Miért jó az elektromos padlófűtés?

 

LETÖLTHETŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Nézet:
Sorrend:

BVF L-PRO alu fűtőszőnyeg dual layer technológiája


Az alsó szövött alumínium réteg felelős az egyenletes hőleadásért, a sugárzó hő visszaveréséért, ezen felül mechanikai védelmet is nyújt.
A felső alumínium réteg biztosítja a kábelek közötti hővezetést, mechanikai védelmet nyújt a sérülések ellen, illetve teljes felületű földelést és árnyékolást biztosít a biztonságos üzemeltetés érdekében.

Miért is nagyon fontos ez az új fejlesztés? A laminált parkettás helyiségek utólagos vékonyrétegű padlófűtésének eddig egyetlen megoldása volt, az infra fűtőfilm vagy fűtőfólia. Elég sok gond volt és van az árnyékolás nélküli fűtőfilmek óriási elektroszmog kibocsátásával. Az L-PRO fűtőszőnyeg megoldja a problémát. Sőt a lerakása is messze egyszerűbb, gyorsabb, biztosabb!

Az elektromos fűtőszőnyeg vezérlése duplaszenzoros (padlószenzor + levegőszenzor) termosztáttal történik, ugyanúgy, mint a hidegburkolathoz gyártott fűtőszőnyegek esetében.