BVF SX 28w/m kültéri fűtőkábel

BVF SX 28 kültéri fűtőkábel

A BVF SX 28 kültéri fűtőkábel fagymentesítő rendszereinek felhasználási területei közé tartoznak a lakossági parkolási zónák, kocsibehajtók, garázsfelhajtók, járdák, kültéri lépcsők, rakodóhidak, rámpák, hidak és vízgyűjtő területek.

A BVF nedvesség érzékelő szenzorokkal felszerelt elektromos termosztát vezérlésű fűtőkábelei segítenek költséghatékonyan megóvni a veszélyeztetett  területeket. Legyen szó parkoló zónákról, rámpákról vagy akár járókelők számára biztosított bejáratokról!

A BVF kültéri fűtésrendszereinek telepítése és üzembe helyezése nem túlságosan költséges, és ha figyelembe vesszük a rendszer által nyújtott preventív előnyöket, akkor összességében egy nagyon gazdaságos megoldást kapunk.

Az utcák és lépcsők (bizonyos esetekben környezetkárosító) sózása és az esetleges balesetekből adódó károk elkerülhetők, nem beszélve a jég, a hó és a só okozta károkról. Ráadásul egy automatizált rendszerrel az éjszakai havazás reggelre felolvadhat, szükségtelenné téve az emberi erőforrást igénylő hólapátolást.

Nézet:
Sorrend: