Kültéri fűtőkábelek

Kültéri fűtőkábelek – DEVI

A kültéri fűtőkábelek használata rámpafűtés, járdafűtés, lépcsőfűtés, teraszfűtés esetében.

Milyen esetekben érdemes gondolkozni a rámpafűtés, járdafűtés, lépcsőfűtés elektromos megoldásán, a kültéri fűtőkábelek használatán?

Lejtős, de akár vízszintes garázsbehajtóknál legalább a keréknyomok 60 cm széles sávjában: A térkő télen rendkívül veszélyes lehet, elég egy hidegebb éjszaka és máris korcsolyapályává változik az udvarunk. Erre kiváló megoldás a térkő fűtése, amely garantálja, hogy a felület sosem lesz csúszós és veszélyes.

A fűtendő rész igény szerint (ezt leginkább a rendelkezésre álló amperkapacitás határozza meg)  lehet akár a teljes felület, csökkentett szélességű, de lehet akár nyomsávfűtést is alkalmazni. Többfajta vezérlési lehetőség közül választhat.

A  nem védett lépcsők és járdák csúszásmentesítésénél magabiztosan léphet ki a házból, mert a lépcsőfűtés garantálja, hogy nem lesz síkos, csúszós egy lépcsőfok sem, nem kell balesetektől tartania. Az átlagos lépcsőkre  (a belépő felületre) általában 4-5 szál kábelt kell lefektetni.  

A DEVI, az EVP és a BVF jég és fagymentesítő fűtőkábel rendszerei is biztosítják a járdákon, valamint a kocsibeállókon való biztonságos közlekedést az egész tél folyamán, valamint megvédik az épületeket a fagy és hó által okozott károkkal. A rendszer használható magánházaknál és közösségi létesítményeknél egyaránt, autóbehajtók, lépcsők, járdák, parkolók, rámpák, vízösszefolyók hó olvasztására, jégtelenítésére.