HEATCOM fűtőszőnyeg 150W/m2 - 0,8m2

Raktárkészlet: VAN
HEATCOM fűtőszőnyeg 150W/m2 - 0,8m2
HEATCOM fűtőszőnyeg 150W/m2 - 0,8m2
HEATCOM fűtőszőnyeg 150W/m2 - 0,8m2
HEATCOM fűtőszőnyeg 150W/m2 - 0,8m2

HEATCOM (dán) elektromos fűtőszőnyeg 25 év garanciával, kéteres fűtőkábellel - 150W/m2

Tekercs hosszúsága (m)

1,6 fm

Teljesítmény

120 W

Terület (m2)

0,8 m2

Szükséges betáp

0,52A

Vastagság

3 mm

Hidegvég hossza

2,5 fm

Tekercs szélessége

0.5 m

Garancia

25 év

 

1 nap
2500.-Ft
34 000 Ft (bruttó ár)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Garancia, használati utasítások
Részletek

HEATCOM elektromos fűtőszőnyeg

Beltéri fűtéshez használható fűtőszőnyeg, vékony kéteres fűtőkábellel szerelve. Az elektromos fűtőkábel csupán 3 mm vastagságú.

A fűtőszőnyeg kétoldalú ragasztószalaggal rögzíthető az aljzathoz. A fűtőszőnyeget az aljzatbetonon a háló vágásával (fűtőkábel nem vágható!) a megfelelő helyeken egyszerűen fektethető, és burkolás előtt önterülő aljzatkiegyenlítőbe vagy csemperagasztóba ágyazható.

Heatcom fűtőszőnyegek alkalmazása

Alacsony beépítési magasságának köszönhetően kiválóan használhatóak felújításoknál, utólagos padlófűtés kialakítására, természetesen megfelelő alsó hőszigetelés esetén.

A 100W/m2 teljesítményű fűtőszőnyeg általánosságban jól használható főfűtésre megfelelő hőszigetelésű helyiségekben, lakásokban. Illetve a másik jó használati irány a padló temperálása, azaz kellemes hőmérsékleten tartása másik fűtésrendszer (pl. radiátor) megléte esetén.

A 150W/m2 teljesítményű elektromos HEATCOM fűtőszőnyeg átlagosnál rosszabb hőszigetelésű helyiségek főfűtésre is alkalmas, illetve fürdőszobáknál is általában ezt használjuk a térfogathoz viszonyított kis alapterület miatt. (a viszonylag kis alapterület miatt nem rakható le elég teljesítmény a 100W/m2 még jobb hőtechnikájú házakban sem.)

Heatcom elektromos fűtőszőnyegek vezérlése

Az elektromos padlófűtések vezérlése helyiségenként történik duplaszenzoros (padló + levegő) termosztátokkal, akár wifis eléréssel. A fűtés közben a padlószenzoros vezérlés mindig a lábunknak kellemes hőfokon tartja a felületet, miközben a szobahőmérséklet is állandó.A helyiségenkénti termosztátozás könnyedén megoldja azt a feladatot, hogy a használattól függő különböző hőmérsékleten üzemeljenek a különálló egységek. A régi központi vezérlés a kazánoknál megszokott módon már túlhaladott és gazdaságtalan is.

A padlószenzoros vezérléssel beállítható maximális padlóhőmérséklet a burkolatok védelme is fontos, különösen a melegburkolatoknál, laminált padlónál a garancia miatt is!

A  létrejövő hőenergia jó része sugárzó (infra) fűtés, így a levegő hőmérséklete a belmagasságon belül egyenletes, a kellemes hőérzet miatt a fogyasztás jóval (10-15%) kisebb a konvekciós fűtésekhez képest.

A levegő és a padló közti kis hőmérsékletkülönbség miatt pedig már rég nem igaz a "lebegteti a port" szlogen...


Itt is választhat hozzá megfelelő padlószenzoros termosztátot: a termosztátok általában 16A terhelhetőségűek, azaz maximum 3600W teljesítményű fűtőegység vezérelhető közvetlenül velük.

TERMOSZTÁTOK PADLÓSZENZORRAL (katt ide)

(Ha az adott helyiségben fektetendő fűtőszőnyegek teljesítménye ennél nagyobb, akkor zónásítsuk több termosztáttal vagy használjunk teljesítménykapcsoló relét!)


Tervezésben itt kérjen ingyenes segítséget és ajánlatot:

ajanlat (kukac) futesprofi.hu

Adatok
Gyártó cég
HEATCOM
Raktárkészlet
VAN
Garancia, használati utasítások

HeatCom fűtőszőnyegek garanciája

Hibabejelentés:  telefon: +3620 955 2629     email: ugyfelkozpont@nordart.hu Online: NordArt hibabejelentő oldal


 Garancia: 25 év garancia

Kérjük, ne felejtsék el telepítés közben kitölteni a használati utasításban található mérési jegyzőkönyveta, melynek hiányában nem tudják garanciális igényeiket érvényesíteni!

Általános garancia leírása, jótállás itt:

GARANCIA - SZERVIZ


Letölthető dokumentumok:

HASZNÁLATI UTASÍTÁS MÉRÉSI JEGYZŐKÖNYV

Webáruház készítés
cib