HEATCOM fűtőszőnyegek - 25 év garancia (EU)

Heatcom elektromos fűtőszőnyeg

Miért különleges a HEATCOM fűtőszőnyeg az itthon már kapható egyéb gyártmányokhoz képest, hiszen majdnem ugyanúgy néz ki? Először is a gyártó nem távol-keleti, hanem európai, mégpedig dán. Igen ez a DEVI hazája is!

Árszintje pedig meglepően alacsony, kb. 30%-kal kell többet fizetnünk az uniós minőségért, de nem hiába tesszük, mert a garancia sem a szokásos 10 év, hanem 25 év! Természetesen a garancia feltétele a megfelelő kivitelezés és annak dokumentálása (mérési jegyzőkönyv).

Beltéri fűtéshez használható fűtőszőnyeg, vékony kéteres fűtőkábellel szerelve. Így a lerakás végén nem kell visszajönnünk a termosztátik a kábel másik végével! Az elektromos fűtőkábel csupán 3 mm vastagságú. A fűtőszőnyeg kétoldalú ragasztószalaggal rögzíthető az aljzathoz. A fűtőszőnyeget az aljzatbetonon a háló vágásával (fűtőkábel nem vágható!) a megfelelő helyeken egyszerűen fektethető, és burkolás előtt önterülő aljzatkiegyenlítőbe vagy csemperagasztóba ágyazható.

Garancia: 25 év

Vezérlés, termosztát

Az elektromos fűtések vezérlése helyiségenként történik duplaszenzoros (padló + levegő) termosztátokkal, akár wifis eléréssel. A fűtés közben a padlószenzoros vezérlés mindig a lábunknak kellemes hőfokon tartja a felületet, miközben a szobahőmérséklet is állandó. A  létrejövő hőenergia jó része sugárzó (infra) fűtés, így a levegő hőmérséklete a belmagasságon belül egyenletes, a kellemes hőérzet miatt a fogyasztás jóval (10-15%) kisebb a konvekciós fűtésekhez képest.